Tantra københavn tantra til kvinder

tantra københavn tantra til kvinder

Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Det er en invitation til at huske kærligheden i hverdagen Workshoppen er for både mænd og kvinder. Berøring, kærtegn, knus, varme, nærvær og. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantramassage i København? Så har du fundet det helt rigtige sted! Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og tantrabehandlinger som ren velvære eller med et terapeutisk sigte. Her kan du læse mere om vores forskellige tantramassage og tantrabehandlinger, så du kan finde dén..

Tantra massage til mænd sexfilm med kvinder

Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Rejsningsproblemer -For tidlig udløsning -Manglende udløsning -Manglende sexlyst -Eftervirkninger af

tantra københavn tantra til kvinder

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Tantric massage for couples ⎥ Tantra massage for par. Når i som par har et ønske om at dykke dybere ind i jeres samvær, kan tantramassage for par være en begyndelse til at skabe en større forståelse for hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse, som individer så vel som i parforholdet. Efter massagen samles vi alle 4, så i har mulighed for at få svar på jeres eventuelle spørgsmål, og dele jeres oplevelser med hinanden. I skal afsætte ca 3 timer i alt, hvoraf ca..


Lækker sex fræk kontakt

  • BEDSTE SEX SEX PIK
  • Åbent forhold bøssesex
  • Tantra ålborg massage sex randers

Tantra massage valby danske piger søger sex


Grunden til, at jeg gjorde det, var, at tantra-massage nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor fantastisk det var. Kampen mod, for og med vores egen natur og biologi.

tantra københavn tantra til kvinder